Card Inteligent si ski-pass in Piatra Neamt – Cozla

ianuarie 21st, 2012 Comunicate de presaSkiStiri turismTurism Montan 0 Comments

Telescaun Piatra NeamtNinsorile abundente din ultimele zile au creat excelente conditii pentru practicarea sporturilor de iarna pe partia Cozla de la Piatra Neamt.

Partia de pe muntele Cozla dispune de 5 tunuri de zapada artificiala care sunt pornite pentru a suplini cantitatea de zapada atunci cand este necesar.

Incepand aceasta iarna la Piatra Neamt va fi implementat un serviciu ce usureaza plata utilizarii telegondolei si telescaunului de pe Cozla.

Solutia implementarii unui astfel de card este adoptata deja in multe locatii turistice din intreaga Europa si este menita sa faciliteze plata diverselor servicii.

Acest sistem a fost testat anul trecut si urmeaza a fi implementat incepand cu acest sezon. In practica la caseriile telegondolei si telescaunului nu vor mai fi eliberate tichete ci carduri care pot fi incarcate cu puncte. Acestea pot fi alimentate de catre utilizator cu diverse sume care pot reprezenta urcari sau coborâri ori ski-pass pentru una sau mai multe zile. Cardul are valabilitate nelimitata, astfel încât punctele acumulate prin încarcare vor ramâne pe card putând fi utilizate în mai multe zile.

Fiecare punct valoreaza 2 RON, cu exceptia copiilor si a grupurilor care au alocata o valoare a punctului mai mica, respectiv 1,25 RON. Pentru grupurile de copii valoarea unui punct este de 1 RON.

La emitere, utilizatorul Cardului Inteligent Piatra Neamt va depune o garantie de 20RON, aceasta fiind returnata la inapoierea cardului.

Pentru copii, grupuri si monitorii de ski care isi desfasoara activitatea pe partia Cozla exista tarife speciale. Spre exemplu pentru copii o urcarea cu telegondola inseamna alimentarea cardului cu 4 puncte mai exact cu 5 RON (echivalenta puncte RON pentru copii este de 1 punct = 1,25 RON). Pentru grupurile de minim 20 de persoane o urcare sau coborare ajunge la 4 puncte/persoana adica 5 RON (echivalenta puncte RON pentru grupurile de adulti este de 1 punct = 1,25 RON), in timp ce pentru grupurile de copii sunt necesare pentru o urcare 4 puncte/persoana -4RON (echivalenta puncte RON pentru grupurile de copii este de 1 punct = 1 RON).

Cardul Inteligent Piatra Neamt este un produs Perla Invest si in viitor se intentioneaza utilizarea lui si pentru alte servicii ori puncte de atractie din orasul aflat in inima Moldovei.

Ghidul utilizatorului Cardului Inteligent Piatra Neamt

Modalitate de procurare/alimentare: se poate procura si alimenta la punctele de vanzare amplasate la: Plecare/Sosire Telegondola, Plecare Telescaun.

Cardul trebuie alimentat cu puncte la prima utilizare si poate fi reincarcat ori de cate ori este nevoie.

Fiecare punct valoreaza 2 RON, cu exceptia copiilor si a grupurilor care au alocata o valoare a punctului mai mica, respectiv 1,25 RON. Pentru grupurile de copii valoarea unui punct este de 1 RON.

La procurare se depune o garantie de 20 RON/card , iar banii pot fi recuperati la returnarea cardului.

Fiecare produs ce poate fi achzitionat prin intermediul cardului (urcare/coborare telegondola, urcare/coborare telescaun , partie tubbing, ski-pass) are alocat un numar de puncte vezi tabelul tarifar de mai jos.

Cardul este valabil pe perioada nelimitata si este netransmisibil. Transmiterea cardului catre alt utilizator duce la confiscarea lui.

Ski-pass urile de 1, 3 sau 7 zile vor avea un Double Time , mai precis un timp minim definit intre 2 urcari – 10 minute pentru Telegondola si 8 minute pentru Telescaun.

Nu se returneaza garantia in cazul pierderii cardului .

Nu se returneaza contravaloarea in lei a punctelor in cazul ne folosirii tuturor punctelor alimentate pe card.

Nu se returneaza contravaloarea in lei a punctelor in cazul ne folosirii ski-passurilor din pricina conditiilor meteo nefavorabile.

Plan tarifar – servicii ce pot fi utilizate cu ajutorul Cardului Inteligent Piatra Neamt

Servicii oferite | Puncte | Valoare 1 punct (RON) | Adult (RON) | Copil (RON)

1. Urcare Telegondola 4 2 8 5

2. Coborare Telegondola 4 2 8 5

3. Urcare Telegondola

Grup minim 20pers 4 grup adulti = 1,25/adult 5 4

grup copii = 1/copil

4. Coborare Telegondola

Grup minim 20pers 4grup adulti = 1,25/adult 5 4

grup copii = 1/copil

5. Urcare Telescaun 3 2 6 3,75

6.  Coborare Telescaun 3 2 6 3,75

7. Teleski tubbing 1 urcare2 2 4 2,5

8. ski pass telescaun + telegondola/1 zi60 2 120 75

9.  ski pass telescaun + telegondola/3 zile 140 2 280 175

10. ski pass telescaun + telegondola/7 zile 280 2 560 350

Orarul de functionare al instalatiilor de transport pe cablu de pe Cozla

TELEGONDOLA TELESCAUN TUBBING/TELESCHI

Luni 11:30 21:00 12:30 20:45 12:00 18:00

Marti – Joi 10:00 -21:00 10:00 20:45 10:00 20:00

Vineri – Duminica09:30 23:30 09:30 23:00 10:00 21:00

Programul de functionare al Telescaunului si al Teleschiului de pe partia pentru tubbing poate suferi modificari din pricina conditiilor meteo.

Renatta Stepanov
+40751.077.734
renatta @ renemedia . ro

Tags

About Romania Turistica

Salut Suntem echipa Romania-Turistica.ro si va oferim reteaua de bloguri Ro-Turistic.ro.

» has written 57 posts

No Comments


Linkuri Turism

  • Cazare in Eforie Nord Eforie Nord este cea mai populara statiune turistica de pe litoralul romanesc, locul in care turistii pot gasi cazare pentru toate buzunarele, de la pensiuni si hoteluri de 2 stele , pana la cele mai luxoase locatii de 4 si 5 stele. Gasiti aici tarife act 10
  • Cazare la Pensiuni in Romania Daca doriti sa gasiti o pensiune pentru a petrece un week-end la un gratar cu prietenii undeva in Romania, acesta este site-ul cel mai potrivit aici veti gasi numai pensiuni cu detalii despre dotarile locatiilor prezentate. 0
  • Cresa Toffy & Joy Cresa Toffy & Joy Braosv 0
  • Litoralul Romanesc Pe LItoral-Romania.ro se sunt prezentate numeroase oferte de cazare Hoteluri si Pensiuni de pe litoralul Romanesc. De asemenea se pot face rezervari direct la proprietari. 0
  • Pensiuni Munte Pentru cei ce cauta o pensiune la munte, Pensiuni-Montane.ro prezinta sute de oferte de cazare la pensiuni din Romania, evident in zone montane. 0