S-a incheiat Editia I a Cupei “FunSports” la Volei, Brasov 2011

septembrie 13th, 2011 SportStiri turism 0 Comments

Cupa FunSports Volei, Editia I, Brasov 2011

In perioada 7 – 11 septembrie 2011 s-a desfasurat la Brasov prima editie a Cupei “FunSports” Volei 2011, juniori. Evenimentul a fost organizat de “FunSports” sub egida Federatiei Romane de Volei si cu sprijinul Universitatii Transilvania.

La concurs au participat echipe din toata tara, Bucuresti, Tg. Mures, Turda, Brasov, Codlea, Botosani, Onesti, Buzau, Constanta, in total 16 echipe de juniori si cadeti, masculin si feminin. Meciurile s-au desfasurat in cele 2 sali de sport din Complex Colina Universitatii Trasnsilvania.

 

Rezultatele competitiei

La feminin, Cupa FunSports a revenit echipei campioane en-titre a Romaniei la aceeasi categorie, CSU Medicina Targu Mures cu 15 p. Locul II a fost ocupat de jucatoarele de la CSS Codlea cu 12p, iar pe locul III s-a clasat CSS Botosani tot cu 12p.

La masculin Cupa a fost castigata de CSS Buzau cu 15p, urmata de CSS1 Constanta pe locul II cu 8p si de Steaua Bucuresti pe locul III cu 7p.

Premile speciale au fost acordate pentru “Cel mai bun ridicator” la feminin lui Peterlicean Flavia de la CSU Medicina Tg. Mures, iar la masculin lui Adumitroaie Bogdan de la CSS Buzau.
“Cel mai bun tragator” a fost acordat la feminin lui Puianu Monica – CSM Codlea iar la masculin lui Manole Crisian – CSS1 Constanta.

Premiul pentru “Cel mai complet jucator” a fost castigat de Gagea Alina – CSU Medicina Tg. Mures la feminin si de catre Cheaga Marius – CSS Buzau la masculin.

S-au acordat premii constand in echipamente sportve si materiale sportive castigatorilor si s-au oferit cadouri si suveniruri pentru toti participantii la eveniment.

Cupa FunSports Volei, Editia I, Brasov 2011 juniori, a fost considerata de catre participanti ca fiind o reusita, toata lumea asteptand cu interes edita a doua a evenimentului, ce urmeaza sa aiba loc in aceeasi perioada a anului 2012.

Mai multe detalii despre competitie, impreuna cu numeroase fotografii pot fi gasite pe site-ul organizatorului FunSports.ro : http://www.funsports.ro/Competitii/Cupa_Funsports_Volei_2011.html

Sursa:  Stiri Turism

About Romania Turistica

Salut Suntem echipa Romania-Turistica.ro si va oferim reteaua de bloguri Ro-Turistic.ro.

» has written 57 posts

No Comments


Linkuri Turism

  • Cazare in Eforie Nord Eforie Nord este cea mai populara statiune turistica de pe litoralul romanesc, locul in care turistii pot gasi cazare pentru toate buzunarele, de la pensiuni si hoteluri de 2 stele , pana la cele mai luxoase locatii de 4 si 5 stele. Gasiti aici tarife act 10
  • Cazare la Pensiuni in Romania Daca doriti sa gasiti o pensiune pentru a petrece un week-end la un gratar cu prietenii undeva in Romania, acesta este site-ul cel mai potrivit aici veti gasi numai pensiuni cu detalii despre dotarile locatiilor prezentate. 0
  • Cresa Toffy & Joy Cresa Toffy & Joy Braosv 0
  • Litoralul Romanesc Pe LItoral-Romania.ro se sunt prezentate numeroase oferte de cazare Hoteluri si Pensiuni de pe litoralul Romanesc. De asemenea se pot face rezervari direct la proprietari. 0
  • Pensiuni Munte Pentru cei ce cauta o pensiune la munte, Pensiuni-Montane.ro prezinta sute de oferte de cazare la pensiuni din Romania, evident in zone montane. 0