2 Mai – Cea mai ieftina vacanta la mare

iulie 5th, 2011 LitoralStiri turism 0 Comments

Situata la numai 5 kilometri de orasul Mangalia, statiunea 2 Mai a devenit in ultimul timp una dintre cele mai cautate destinatii de catre turistii care doresc o vacanta mai ieftina la mare. In cele mai multe cazuri, cazarea se realizeaza in case private sau pensiuni, in zona neexistand inca prea multe hoteluri sau complexuri turistice.

Plaja 2 Mai - noaptea

Foto: igeorge13.wordpress.com

In general, statiunea este preferata de tinerii elevi si studenti, sau de familiile cu copii care doresc sa-si petreaca un sejur linistit la mare.

Statiunea 2 mai este alegerea perfecta pentru o vacanta la mare cu un buget echilibrat. Frumusetea locului este data tocmai de faptul ca localitatea pastreaza inca parfumul vechilor sate pescaresti de la marginea marii, astfel incat, o fire romantica va aprecia foarte mult acest colt de lume, regasind aici atmosfera de altadata din Vama Veche.

Oamenii locului sunt foarte primitori si fac tot ce le sta in putinta pentru ca oaspetii lor sa se simta bine, punandu-le la dispozitie camere primitoare, frumos amenajate. Strabatand statiunea, vezi la tot pasul curti pline de flori si case ingrijite.

Plaja din 2 Mai nu este una special amenajata, este o plaja ingusta, iar intrarea in mare este atat de lina, cu fundul apei nisipos pe toata lungimea plajei, incat si un incepator in ale inotului se poate bucura de o baie in apele marii, fara sa-i fie teama.

M-a impresionat foarte mult acest loc prin intimitatea atmosferei pe care am regasit-o aici, la 2 Mai.

Tarife cazare 2 Mai

In perioada 1 – 30 iulie 2011 pretul unei camere duble pe litoral in statiunea 2 Mai porneste de la 50 lei/noapte in timpul saptamanii si de la 60 lei/noapte in weekend in conditii de una sau doua margarete.

La capatul opus, in pensiunile cu conditii de trei sau patru margarete tariful pentru o camera dubla ajunge pana la sume cuprinse intre 90 – 120 lei/noapte in timpul saptamanii si 100 – 135 lei/noapte in weekenduri.

Cristiana Predoiu
www.romania-turistica.ro

Tags

About Cristiana Predoiu

» has written 1 posts

No Comments


Linkuri Turism

  • Cazare in Eforie Nord Eforie Nord este cea mai populara statiune turistica de pe litoralul romanesc, locul in care turistii pot gasi cazare pentru toate buzunarele, de la pensiuni si hoteluri de 2 stele , pana la cele mai luxoase locatii de 4 si 5 stele. Gasiti aici tarife act 10
  • Cazare la Pensiuni in Romania Daca doriti sa gasiti o pensiune pentru a petrece un week-end la un gratar cu prietenii undeva in Romania, acesta este site-ul cel mai potrivit aici veti gasi numai pensiuni cu detalii despre dotarile locatiilor prezentate. 0
  • Cresa Toffy & Joy Cresa Toffy & Joy Braosv 0
  • Litoralul Romanesc Pe LItoral-Romania.ro se sunt prezentate numeroase oferte de cazare Hoteluri si Pensiuni de pe litoralul Romanesc. De asemenea se pot face rezervari direct la proprietari. 0
  • Pensiuni Munte Pentru cei ce cauta o pensiune la munte, Pensiuni-Montane.ro prezinta sute de oferte de cazare la pensiuni din Romania, evident in zone montane. 0