Spirala MISA – Baile Herculane 2011

aprilie 15th, 2011 Baile HerculaneEvenimenteStiri turism 1 Comment

INTERNATIONAL YOGA SYMPOSIUM – BAILE HERCULANE 2011

Spirala MISA - Fotot: Mediafax

Spirala MISA - Foto: Mediafax

Cateva mii de adepti ai Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut, din tara, dar si din multe state europene, vin la Baile Herculane in aceasta primavara pentru a participa la un simpozion international de yoga.

International Yoga Symposium 2011,  se va desfasura anul acesta ( 2011 ) statiunea Baile Herculane, incepand cu data de vineri 29 Aprilie 2011 pana duminica, 8 Mai, inclusv.

Pe platoul Coronini, aflat la un kilometru distanta de oras, adeptii MISA vor alcatui, spirala yang. In mod cert, intalnirea MISA va starni si in acest an, curiozitatea turistilor aflati in statiune, care in fiecare an au urmarit pas cu pas miscarile yoghinilor. Pe langa yoghini, in oras isi fac aparitia si comerciantii de produse naturiste, iar bucatarii pregatesc tot soiul de meniuri vegetariene, pe gustul yoghinilor: ciorba de legume, ciorba de salata verde, ciuperci sote sau chiftelute de soia cu garnitura de piure.

Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut a fost înfiinţată ca asociaţie nonprofit în ianuarie 1990. Ea are caracter socio-profesional, filosofic şi educativ, având drept scop ridicarea nivelului spiritual al oamenilor prin po­pularizarea cunoştinţelor şi prac­ticilor Yoga.

Ne-a fost aproape imposibil sa gasim mai multe informatii despre desfasurarea evenimentului din 2011 pe internet. In anuntul organizatorilor, nu sunt prezentate alte detalii, mentionandu-se ca pentru mai multe informatii, participantii trebuie sa-si contacteze profesorul de yoga sau tantra.

Va reproducem anuntul asa cum apare el pe situl www.tarayogacentre.co.uk

Eveniment

Titlu: Simpozionul International de Yoga – Herculane 2011
Când: 29.04.2011 – 08.05.2011
Unde: Herculane România
Categorie: tabara Yoga
Descriere

Simpozionul International de Yoga din Baile Herculane, România, are loc în acest an de vineri, 29 aprilie pâna duminica 8 mai inclusiv.

Pentru mai multe informatii vorbiti cu profesor de tantra sau yoga sau trimiteti un e-mail – info@tarayogacentre.co.uk

Locul desfasurarii: Herculane, România

Cei ce pot furniza mai multe informatii sunt rugati sa ne contacteze la adresa info@romania-turistica.ro

Tags

About Romania Turistica

Salut Suntem echipa Romania-Turistica.ro si va oferim reteaua de bloguri Ro-Turistic.ro.

» has written 57 posts

1 Comment

  1. [...] Citeste stirea completa:    Spirala MISA – Baile Herculane 2011 [...]


Linkuri Turism

  • Cazare in Eforie Nord Eforie Nord este cea mai populara statiune turistica de pe litoralul romanesc, locul in care turistii pot gasi cazare pentru toate buzunarele, de la pensiuni si hoteluri de 2 stele , pana la cele mai luxoase locatii de 4 si 5 stele. Gasiti aici tarife act 10
  • Cazare la Pensiuni in Romania Daca doriti sa gasiti o pensiune pentru a petrece un week-end la un gratar cu prietenii undeva in Romania, acesta este site-ul cel mai potrivit aici veti gasi numai pensiuni cu detalii despre dotarile locatiilor prezentate. 0
  • Cresa Toffy & Joy Cresa Toffy & Joy Braosv 0
  • Litoralul Romanesc Pe LItoral-Romania.ro se sunt prezentate numeroase oferte de cazare Hoteluri si Pensiuni de pe litoralul Romanesc. De asemenea se pot face rezervari direct la proprietari. 0
  • Pensiuni Munte Pentru cei ce cauta o pensiune la munte, Pensiuni-Montane.ro prezinta sute de oferte de cazare la pensiuni din Romania, evident in zone montane. 0